Stevie Wonder Tribute m Niels H.P. & Big Apple Big Band, Fredag den 2/10-2020 KONCERTSTART kl. 20.00

Billedet indeholder sandsynligvis: 2 personer, folk, der sidder

Stevie fyldte rundt d 13 maj, 70 år !!! STORT Tillykke !!!
Vi fejrer ham med Stevie Wonder Tribute – Niels. H.P &Big Apple Big Band i Farum Jazzklub 2 Okt. kl.21.00

Big Apple Big Band & Niels H.P. samler kræfterne og præsenterer en varmt farvet buket af Stevie Wonders bedste sange fortolket af en af Danmarks allerbedste soul sangere.
Niels H.P. er en af Danmarks førende soul fortolkere med flere pladeudgivelser bag sig, har med virket i Orkestre som Ridin’ Thumb. Niels har i 2019 optrådt i New York på Ashford & Simpson’s Sugar Bar – hvor han væltede huset med en udgave af Carole Kings ”You’ve Got a Friend”.

Stevie Wonders virke som kunstner er et helt univers- en fremragende sanger, musiker, komponist og tekst forfatter med et kæmpe katalog af ikoniske sange og en perlerække af udgivelser. Karrieren startede som 12 årig med ”Fingertips” – og perioden fra 1972 -1980 – var hans mest produktive med albums som ”Talking Book”, mesterværket ”Songs in the Key of Life” og ”Hotter Than July”.

Big Apple Big Band har mange år på køresedlen – de sidste år har bandet optrådt med bl.a. Anders Blichfeldt (Big Band Beatles og Rock Swings), Christina Boelskifte (musik af Monica Zetterlund, Quincy Jones m.fl) samt med den amerikanske supertrompetist Wayne Bergeron fra Los Angeles (Hvis du har set en nyere Disney film, er det ham der spiller 1.trompeten) men også med komponister og dirigenter som Steen Nikolaj Hansen, Nikolaj Bentzon, Ole Koch Hansen, Niels Jørgen Steen og Bjarne Thanning.

På denne aften vil Niels H.P. og Big Apple fortolke Stevie Wonders og andres soulmusik i et Big Band format – der giver genren et solidt baghjul.

Gå ikke glip af denne forrygende aften hvor der i den grad bliver spillet op til dans 🙂
Mulighed for spisning.
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/2x10jm54st

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *